Telefonska številka za vprašanja in naročilo
Preišči stran

SlimAll (Wulong Oolong) čaj za hujšanje

Bodite prvi in ocenite ta artikel

SlimAll (Wulong Oolong) čaj za hujšanje vpliva na zmanjšanje apetita, pospešuje metabolizem in topljenje maščob!

Zaloga: Na zalogi

39,99 €

Shujšajte 100% naravno že v 30 dneh!

SlimAll ("novo ime za legendarni Wulong Oolong") čaj za hujšanje ima celo vrsto pozitivnih učinkov na zdravje. Znan je predvsem po svojem učinku izboljšanja metabolizma in pospeševanja izgorevanja maščob. Čaj pospešuje izgorevanje maščob za 12% ter zmanjšuje absorbcijo maščob v telesu za do 50%. Poleg tega čaj SlimAll pomaga pri zniževanju holesterola v krvi, zmanjšuje stres in prispeva k dobremu splošnemu počutju.

Že tisočletja se čaj uporablja v tradicionalni kitajski medicini, kjer je prispeval k boljšemu počutju, pomagal pri raznih bolezenskih stanjih, in poskrbel za vitalnost in doseganje visoke starosti pri njegovih uporabnikih. Tudi v sodobni medicini se čaj predpisuje osebam s prekomerno telesno težo. SlimAll čaj pripomore k hujšanju v več korakih: najprej postopoma i naravno vpliva na zmanjšanje apetita, daje nam občutek sitosti, zmanjšuje absorbcijo maščob iz zaužite hrane in pospešuje izgorevanje maščob. Tako boste shujšali in se počutili bolje že po nekaj dneh pitja čaja!

Čaj je bil deležen mnogih kliničnih raziskav. Rezultati so bili šokantni:

  • 100% naravno pomaga pri izgubi odvečnih kilogramov
  • zmanjšuje občutek lakote
  • daje občutek sitosti
  • pomaga pri zmanjševanju vnosa hrane
  • pospeši metabolizem in izgorevanje maščob
  • brez stranskih učinkov
  • prispeva k zmanjšanju stresa in boljšemu splošnemu počutju

Za koga je čaj SlimAll primeren in kako se pije?

 Čaj je primeren za vsakogar, ki se želi znebiti odvečnih kilogramov. Ne glede na to, ali želite izgubiti 2, 3, 5kg ali celo 10, 20kg, čaj vam bo v vsakem primeru pomagal pri izgubi kilogramov in dosegi vaše željene teže. Ključna prednost čaja SlimAll je, da učinkuje 100% naravno, varno in BREZ STRANSKIH učinkov, zato ga lahko pijejo osebe vseh starosti. Znebite se neprivlačnih maščobnih obročkov okrog trebuha še pred poletjem!

Čaj lahko pijete od 3 pa tudi do 5 krat na dan. Najbolj priporočljivo je piti sveže pripravljen čaj (2-3dcl) pol ure PRED obrokom. Zadnji čaj spijte med 19-20h, kar vam bo pomagalo, da se izognete prigrizkom v poznih večernih urah.

Tako boste kilograme izgubili zdravo - brez občutka lakote!

Pogosto skupaj naročeni izdelki

Stranke, ki so kupile ta izdelek so pogosto naročile tudi enega izmed spodnjih izdelkov.